Pottenbakken op Draaischijf - GEVORDERD | Wheelthrowing Advanced Course

7x Lessen van 2 1/2uren elk -All Incl: 350€  | Voor datums & tijden stuur een email.

Voor wie:  Kan u al goed een mok & kom & bord maken op een draaischijf? Wil u meer leren? Groter werken, Theepot maken, deksels, schaal-in-schaal, donuts?

Info:

Alle gereedschappen die nodig zijn is aanwezig bij Clay Cafe NL studio en zijn  bij de prijs inbegrepen. Er zijn 7 elektronische draaitafels 1 schopschijf. Er is een oven om de keramiek in af te bakken.

Klei wordt ook door Clay Cafe NL geregeld en iedere deelnemer heeft tijdens de cursus recht op 24 kilo gratis klei: steenwaren wit 2 zak en 4kg porselein klei.

In de cursus is het bakken van 1 grote schaal, 1 theepot, x2 houders met deksel, 1x groot vaas, 10x glazuur testers opgenomen, wil je meer, of grotere werkstukken laten bakken en glazuren dan vraagt wij een extra vergoeding. 

Voor wie?

De cursus pottenbakken is voor gevorderden. Curust moet wel vooraf al 2kg klei kan centreren and omhoog kan trekken. Doordat er in kleine groepen wordt gewerkt kan wij u persoonlijke aandacht aan elke cursist geven. 

U gaan leren om:

-Groot borden te draaien/afwerken

-Theepot te draaien/afwerken

-Donut / Double wall

-Groot Kom/Schaal draaien/afwerken

-Moon Vase / Hoog Vaas te maken

-Leren om met porselein te draaien

-Leren om 8kg om een maklijk manier te centreren en hulpmiddels om langer en hoger/groter te werken.

De cursus wordt in het atelier in de mooie Achterhoek gegeven.

Prijs: Inclusief btw. Allen materialen en glazuren van werk. Onbeperkt: Koffie, thee en een glaasje wijn (-per les). 

Ook meedoen? Schrijf dan u in voor onze gevorderde pottenbakken op draaischijf @claycafenederland@gmail.com of bellen: +31(0)633971812

Gratis: Mindfullness :-) Mindfulness is een aandachtstraining, waarmee een houding van alertheid getraind wordt. Beoefenaars leren om de aandacht te vestigen op het moment, aan alles wat zich aan hen voordoet. Dit kan van het lichaam, emoties of gedachten zijn, maar ook zintuigelijke ervaringen door de omgeving.

 

  • Clay Cafe Nederland
© 2017 - 2022 Clay Cafe Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel